Hukuk Müşaviri

ÖZGEÇMİŞİ

1975 yılında Paris’te doğdu.

Nehir İlke ve Rüzgar Onur isminde iki çocuğu vardır.

Eğitimi:

İlk ve Orta öğrenimini Yozgat’ın Sarıkaya İlçesinde tamamladı.

1996 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

2008 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

2010 yılında Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi'nin (TODAİE) akademik temele dayanan kamu yöneticisi yetiştirme programı olan Kamu Yönetimi Yüksek Lisans programından, Türk Hukukunda İşyerinde Psikolojik Taciz(Mobbing)konulu projesiyle, birincilikle mezun oldu.

2013 yılında Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümünden mezun oldu.

2016 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldu.

Halen Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde okumaktadır.

Halen Kamu Yönetimi alanında doktora yapmaktadır.

YDS D, Yökdil C seviye İngilizce bilmektedir.

Kariyeri:

1997 yılında Avukatlık stajını bitirerek avukatlık ruhsatını aldı.

1998-1999 yıllarında Tirebolu Askerlik Şubesi Başkanı olarak askerlik görevini ifa etti.

2000 yılında merkezi sınavda başarılı olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesine Avukat olarak atandı.

2006 yılından 2009 yılına kadar Hukuk Müşaviri Vekili olarak görev yaptı.

2009 yılında ÖSYM tarafından yapılan merkezi sınavda başarılı olarak Hukuk Müşavirliğine atandı.

2005 yılından beri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mimarlık-Mühendislik Fakültesi ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunda Hukukun Temel Kavramları, Anayasa Hukuku, İdare Hukuku, Medeni Hukuk, Çevre Hukuku, Sağlık Hukuku dersleri vermektedir.

Avukat

Av. Elif EREN KASIM

ÖZGEÇMİŞİ

1982 yılında Ankara’da doğdu.

Evlidir. Alya Ceren ve Altay Kuzey isminde iki çocuk sahibidir.

Eğitimi:

İlk ve Orta öğrenimini Ankara’nın Elmadağ İlçesinde tamamladı.

2004 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

2009 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Yüksek Lisans programından mezun oldu.

Kariyeri:

2006 yılında merkezi sınavda başarılı olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesine Avukat olarak atandı. Halen bu görevi sürdürmektedir.

2009 yılından beri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mimarlık-Mühendislik Fakültesinde Hukukun Temel Kavramları, Medeni Hukuk, Borçlar Hukuku dersleri vermektedir.

Avukat

Av. Tarık ŞAHİN

ÖZGEÇMİŞİ

1974 yılında Şiran İlçesi’nde doğdu.

Evli olup, Elif Beril ve Yusuf Eymen adında iki çocuk sahibidir.

Eğitimi:

İlköğrenimini Devrek İstiklal İlkokulu’nda, orta öğrenimini ise Devrek Lisesi’nde tamamladı.

1993 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne girdi. Bir dönem O.D.T.Ü. Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda İngilizce hazırlık eğitimi gördükten sonra tekrar üniversite sınavlarına girerek, 1994 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümünü kazandı ve 1999 yılında bu fakülteden mezun oldu.

2016 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldu.

Kariyeri:

2000 yılında Zonguldak Barosunda stajını yaparak, avukatlık ruhsatını aldı.

2001 yılında kısa dönem olarak İzmir İnciraltı Sancaktepe Kışlası’nda askerlik görevini tamamladı.

Ö.S.Y.M. tarafından 2002 yılında düzenlenen İcra Müdür ve Yardımcılığı sınavını kazanarak kur’a ile 2003 yılında Balıkesir İli Ayvalık İlçesi’ne İcra Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2006 - 2008 yıllarında Sinop İli Gerze İlçesi’nde; 2009 - 2012 yıllarında ise Bolu İli Mudurnu İlçesi’nde İcra Müdürü olarak görev yaptı.

23 Temmuz 2012 tarihinden itibaren Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Dava İşleri Şube Müdürlüğü’nde geçici görevli olarak çalıştı.

2013 yılı Nisan ayında kurumlar arası geçiş yoluyla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hukuk Müşavirliği’ne avukat olarak naklen atandı. Halen bu görevi ifa etmektedir.

2013 yılından beri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde ve  Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde Hukukun Temel Kavramları, Anayasa Hukuku ve Ticaret Hukuku dersleri vermektedir.

Bilgisayar İşletmeni

Aylin CİVELEK

ÖZGEÇMİŞİ

1981 yılında Silifke’de doğdu.

Evlidir.

Eğitimi:

İlk ve ortaöğrenimini Silifke’de tamamladı.

2003 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Halen Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünde okumaktadır.

Kariyeri:

2009 yılında merkezi sınavda başarılı olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde göreve başladı, 2016 yılından beri Hukuk Müşavirliğinde görev yapmaktadır.

Bilgisayar İşletmeni

Nurşah Sanlı

ÖZGEÇMİŞİ

1989 yılında Tavas'da doğdu.

Bekardır.

Eğitimi:

İlk ve ortaöğrenimini Denizli’de tamamladı.

2011 yılında Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden mezun oldu.

Halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde okumaktadır.

Kariyeri:

2015 yılında merkezi sınavda başarılı olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde göreve başladı, 2017 yılından beri Hukuk Müşavirliğinde görev yapmaktadır.